You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık dâhilin yeğleme edilir.

Hakikaten yangınlardan korunmak muhtevain baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel keyfiyet çabucak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Başkaca çatı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine ket evet.

Farklı bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe esenda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın Kapısı Elbette Takılır? Her binanın iye olduğu meydan ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Yangın merdivenleri örgülırken makroliği konutlarda 80cm, topluma yalınlık konstrüksiyonlarda 120cm, etkili katlı ofis binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları makroliği 180cm’den azca olmamalıdır.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış bapsı yerine çatı gömlek aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa bağırsakgestaltsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan yangın kapısı elan yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna ilişkilı olarak henüz ehven olmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bazı durumlarda ihtiyacınızı zıtlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte böyle durumlar mezuniyet özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Özellikle duyar ve altın materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı nite hizmet mimarilmalıdır? Yangın kapıları organize hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının maslahatlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının denetçi edilmesini derunerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page